Bine ai venit!

Medicină cu pasiune și tradiție

și multă dragoste pentru cei mici

Despre Mine

Image

Cabinet Dr. Ana Culcer garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale cabinetului, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Cabinet Dr. Ana Culcer prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri de informare si facturare a produselor. Nu cerem date pe site si nu intram sub incidenta GDPR.

Contactarea dvs. poate fi facuta prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii, promovarea activitatilor desfasurate de asociatie conform statutului acesteia si cf. prevederilor legii 677 / 2001.

Site-ul www.cabinetdranaculcer.ro poate include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale.

Cabinetul noastru raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.

Copyright Cabinet Dr. Ana Culcer. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe site, sunt in totalitate subiectul protejarii dreptului de proprietate intelectuala.

Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate in cadrul altor site-uri. Cabinet Dr. Ana Culcer isi rezerva dreptul de a modifica preturile si informatiile de pe site fara un aviz prealabil.

Difuzarea informatiilor prezentate in aceste pagini este in conformitate cu legislatia in vigoare. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Cabinet Dr. Ana Culcer isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Programări și alte informații

Contact