Bine ai venit!

Medicină cu pasiune și tradiție

și multă dragoste pentru cei mici

Despre Mine

Image
Image
Despre Cabinet

În București din 1992

Cabinetul Dr. Ana Culcer functioneaza in aceeasi locatie din Bucuresti, inca din 1992. Este unul din putinele cabinete ce recomanda si promoveaza alimentatia la san exclusiv, cel putin 6 luni, bucurandu-se de cei mai multi copii alaptati timp indelungat.

In cadrul cabinetului dispuneti, pe langa serviciile de puericultura, consultatii, servicii de pediatrie, profilaxia bolilor prin vaccinare si de un mini laborator de analize cu recoltare din deget. Rezultatul analizelor se da pe loc. Tot in cadrul cabinetului puteti beneficia si de ecografii transfontanelare, abdominale si de sold.

Dorinta noastra este ca micutii nostri pacienti, pe care ii avem in grija, sa creasa cat mai frumos, sa se dezvolte cat mai armonios si sa aiba nevoie de cat mai putine medicamente sau antibiotice.

Două locații, în București și Gorj

Accesul in cabinet se face doar pe baza de programare. Aceasta se face din dorinta de a respecta cat mai mult pacientii si actul medical. Urgentele au mereu prioritate.

Respectand programarea evitam aglomeratia, prevenim transmiterea bolilor de la un copil bolnav la unul sanatos si cream o atmosfera cat mai linistita propice actului medical ce necesita atenta concentrare.

Intrucat Dr. Ana Culcer, merge frecvent la casa parinteasca din Gorj unde de peste 100 de ani a existat un medic care a oferit servicii medicale pacientilor, am dorit sa continuam traditia si sa deschidem un punct de lucru la Dobrita, Gorj, pentru a ajuta copiii din aceasta zona.

Astfel din 2015 va asteptam cu drag la cabinetul din satul Dobrița, comuna Runcu, judetul Gorj. La acest cabinet accesul se face numai pe baza de programare, iar cand numarul minim de pacienti a fost strans doamna Dr. Culcer va veni pentru a consulta copii. De obicei prezenta la acest cabinet este o data sau de doua ori pe luna cate 3 zile de joi pana duminica.

Programări și alte informații

Contact